10 abril, 2015

L’Escola de Formació del COAMB organitza la primera edició del curs ‘Turisme sostenible: entendre’l, aplicar-lo i comunicar-lo‘. Aquest programa, de 20 hores lectives, tindrà lloc els dies 8, 10, 15, 17 i 22 de juny en horari de 9.30 a 14 hores. Si t’apuntes abans del 17 d’abril, podràs gaudir d’un 10% de descompte. No ho deixis escapar, només tens una setmana!

Més enllà dels grans titulars associats al turisme, està emergint un canvi de paradigma associat al turisme sostenible i responsable que poc a poc va guanyant pes en l’agenda política, institucional i empresarial. Alguns exemples ho demostren: l’aposta de diverses destinacions del nostre país
(comarques, espais protegits, municipis…) per acreditar-se amb certificacions de turisme sostenible o responsable, l’edició 2015 del Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya dedicat al turisme, o el nou programa de turisme sostenible de l’Organització Mundial de Turisme.

Amb aquest nou curs que us proposa l’Escola de Formació del COAMB, es vol fer un recorregut per diversos aspectes del turisme sostenible, que permetrà els assistents introduir-se en aquesta apassionant temàtica lligada a un sector d’indiscutible interès social i econòmic.

Consulta el programa sencer, ponents i preus del curs.

I, si estàs interessat, inscriu-te ja per gaudir d’un preu especial!