20 març, 2023

Any rere any, l’impacte del turisme es fa més gran en el medi ambient. Des del COAMB tractem d’impulsar el canvi cap a un turisme responsable i sostenible que redueixi la petjada de carboni a Catalunya. En aquest sentit, us hem de donar dues bones notícies: una nova formació en turisme sostenible i  la nostra adhesió al Compromís Nacional per un Turisme Responsable.

En primer lloc, hem preparat una nova formació pels nostres membres, dirigida a aquells que tinguin un negoci relacionat amb el turisme o vulguin emprendre’n un. Estarà penjada a la web a partir de 14 d’abril.

Es tracta d’una formació en modalitat autoestudi amb el nom “Com ser una empresa turística més responsable i sostenible”. Si teniu un negoci turístic, amb aquesta píndola de dues hores coneixereu els principis fonamentals que us permetran aplicar solucions pràctiques per a esdevenir una empresa més sostenible.

Les dues formadores seran Judit Esteban de Feel by Doing i Cristina Vilà d’Eco Travel Design. A través d’aquesta formació entendreu què s’ha de fer per tenir un negoci de turisme sostenible, quins són els indicadors ODS que s’han de complir, quines certificacions podeu optar, com fer Green Marketing i molt més.

La formació dura dues hores i és en format vídeo. D’aquesta manera podreu treballar en els continguts en les hores que més us convinguin i les vegades que necessiteu. Disposeu de la informació en PDF, amb enllaços i informació complementària. I sense límit de temps per realitzar el curs!

Remarcar també, com havíem comentat, que el COAMB serà una de les entitats que es sumaran al Compromís Nacional per un Turisme Responsable i que el pròxim dijous, 23 de març, serà presentat en públic en un acte a La Llotja de Barcelona que comptarà amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. Allà hi serem per recolzar la iniciativa. Us mantindrem informats.