3 abril, 2023

L’Economia Circular ja ressona amb força en molts àmbits empresarials. Segons el “Baròmetre d’economia circular de l’empresa catalana”, el 60% de les empreses enquestades dels sectors industrial, de la construcció i terciari ubicades a Catalunya consideren que la transició cap a aquest nou sistema econòmic és urgent. Però encara s’han de seguir explicant els beneficis que implica la implementació d‘aquest model per la societat.

En aquest sentit, des del COAMB engeguem una nova formació sobre Economia Circular. És la sexta i enguany està centrada sobre els Conceptes i estratègies per a la implementació pràctica de l’economia circular al model productiu. Serà en format híbrid, algunes presencials i totes en format online.  Comptarà amb un total de 25 hores lectives amb la majoria de sessions online, amb la possibilitat de veure-les en diferit. La primera sessió i la cloenda es donaran també en format presencial.

La primera sessió tindrà lloc el 3 de maig i l’última el 31 de maig. Cada inscrit rebrà un accés específic a l’espai del curs, des del que podrà accedir a la documentació i a les sessions per videoconferència del curs. A les sessions online podrà assistir en directe a la presentació del ponent i comunicar-se amb el docent en temps real. Els continguts estaran disponibles a la plataforma de formació fins el 2 de juliol.

Descobreix més sobre aquest curs i inscriu-te aquí

I si vols implicar-te encara més en la transformació del sistema cap a l’economia circular, apunta’t al 1er Congrès Catalunya Circular en el que es vol debatre sobre com accelerar la transformació cap a aquest nou model en el nostre país.