13 març, 2020

L’Escola de Formació del COAMB ofereix a la seva plataforma de formació online el curs Introducció als esdeveniments sostenibles i gestió de la sostenibilitat d’esdeveniments segons ISO 20121. Aquest programa us serà d’utilitat si necessiteu coneixements i eines per ambientalitzar esdeveniments propis o bé si us dediqueu a la organització d’esdeveniments i voleu incloure la vessant ambiental.

El curs s’imparteix en format online i equivaldria a una formació presencial de 25 hores. Al llarg de la formació, que inclou exercicis pràctics per consolidar coneixements, podreu introduir-vos en el món de la sostenibilitat en els esdeveniments i veure diversos exemples, així com aprofundir en els requisits per considerar un esdeveniment sostenible, en aquest cas seguint l’estàndard que marca la norma internacional ISO 20121.

El curs ja està disponible a la plataforma de formació online del COAMB. Un cop realitzada la inscripció, et facilitarem l’accés a l’espai del curs en 1 o 2 dies laborables.

Tenen preu reduït en la formació els membres del COAMB, però també els treballadors de l’administració pública. En el formulari d’inscripció, aquestes persones han d’indicar la opció “Membre del COAMB”.

Consulta el programa complet aquí i, si t’interessa, inscriu-te!