5 juny, 2023

Ara pots contractar l’alarma de casa o de negoci amb l’avantatge inclou la instal·lació gratuïta de tots els aparells (valorat en 800€) + un regal addicional (dispositiu de fum anti visibilitat, detectors pel jardí…) i un any de la quota de col·legiació pagada per l’acord amb Securitas Direct.

Com a membres del COAMB ja podem contractar l’alarma amb un avantatge immillorable aconseguit a través de la intercol·legial de Catalunya.

L’avantatge inclou la instal·lació de tots els aparells de forma gratuïta (valorat en 800€), a més d’un regal addicional (dispositiu de fum anti visibilitat, detectors pel jardí…). A més, si contractes l’alarma a través de l’avantatge amb Securitas Direct, també aconseguiràs un any de la quota de col·legiació pagada.

Per demanar aquesta promoció, podeu contactar-nos a través del nostre e-mail, escrivint a coamb@coamb.cat posant com assumpte del e-mail: SECURITAS. Des dels Serveis Tècnics del Col·legi, us facilitarem més informació i realitzarem el registre a Securitas Direct. Un cop la persona membre ens notifiqui a Serveis Tècnics la formalització del contracte, procedirem a notificar-li que en els propers dos semestres no li passarem la quota de col·legiació que ha esdevingut gratuïta al subscriure’s aquest acord amb Securitas Direct.