9 setembre, 2019

El dissabte 19 d’octubre des del COAMB us proposem un recorregut per Sant Martí (Barcelona) ple d’activitats d’educació ambiental sobre el canvi climàtic. L’itinerari, coordinat pel COAMB, forma part del Mapa de Barcelona+Sostenible, que recull iniciatives socials i ambientals per tota la ciutat i que concreta l’Agenda 21 local de Barcelona.

Aquesta activitat està dirigida a famílies amb nens entre 3 i 14 anys, i durant l’itinerari descobrirem diferents indrets en els que aprendrem alguna cosa sobre el canvi climàtic i l’entorn a través del joc, l’observació i la participació, amb exemples d’energies renovables (pèrgola solar), arquitectura bioclimàtica (Edifici Media-Tic), urbanisme sostenible (jardins dins la Superilla del Poblenou), mobilitat alternativa (Biciclot-BiciHub); i agroecologia i bioconstrucció (ConnectHort).

En finalitzar, tots els assistents rebran un petit record viu i estaran convidats a seguir informant-se i actuant per la sensibilització i l’adaptació enfront del canvi climàtic.

L’activitat tindrà lloc de 10.30 a 13.30h. i és gratuïta, però cal inscripció prèvia indicant el número de nens (i les seves edats) i d’adults que hi assistiran. Pots reservar la teva plaça aquí.