2 març, 2015

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya està present a Twitter, Facebook i Linkedin (pàgina d’empresa i grup). En aquestes xarxes, compartim informació d’interès per als ambientòlegs, però també tractem de donar visibilitat a la nostra feina i reconeixement al col·lectiu.

Un dels objectius del COAMB és augmentar el reconeixement de la professió d’ambientòleg i vetllar pels interessos del col·lectiu. Entre d’altres, algunes maneres de fer-ho són donar visibilitat a la feina dels ambientòlegs, oferir una formació adequada a les necessitats i compartir informacions rellevants per al desenvolupament de la professió.

Les xarxes socials són un dels mitjans que fem servir per la consecució d’aquest objectiu. Al Twitter, on el perfil del COAMB ja té més de 2.500 seguidors, tractem de compartir la informació d’interés per al col·lectiu i per a la defensa del medi ambient. A Facebook, la pàgina del COAMB ja té prop del miler de seguidors, però volem potenciar-la i compartir amb els seguidors molta més informació del dia a dia del Col·legi.