22 juny, 2021

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) convoca els Premis Ciències Ambientals amb l’objecte de guardonar projectes relacionats amb l’àmbit de les Ciències Ambientals i que fomentin i incorporin la visió pluridisciplinar característica de les ciències ambientals, així com de reconèixer la tasca dels i les professionals de les ciències ambientals.

Els premis estan adreçats a estudiants, investigadors, professionals, empreses i entitats que desenvolupin la seva activitat a Catalunya.

Enguany s’estableix una única categoria, la de “Iniciativa Ambiental”. S’entén per “Iniciativa Ambiental” qualsevol activitat, treball o projecte empresarial,  d’educació ambiental, d’activitat de recerca, de treball final d’estudis, de comunicació ambiental o qualsevol altre iniciativa a on es destaqui el paper de les ciències ambientals.

Dates clau:

  • Presentació candidatures: del 22 de juny al 25 d’octubre de 2021.
  • Valoració de candidatures i resolució: del 28 d’octubre al 5 de novembre de 2021.
  • Anunci guanyadors i lliurament de premis: del 15 al 21 de novembre de 2021.

Per a la presentació de la candidatura als Premis els participants hauran d’omplir aquest formulari d’inscripció i enviar la fotografia que representa la iniciativa al correu electrònic coamb@coamb.cat.

Tota la informació a les Bases.