La setmana del 15 al 19 de febrer el COAMB ha tingut molta activitat a nivell intern, tanta, que s’han convocat dues reunions de junta, en les quals s’han treballat diferents aspectes i s’han pres diferents acords:
Primer i principal, ja tenim data per a l’Assemblea 2021! Serà el dissabte 17 d’abril, de 10h a 13:30h, en format virtual.
També hem aprovat la temàtica dels Diàlegs Ambientals 2021, que estarà enfocat al grau de ciències ambientals, les seves sortides laborals, les competències que tenim els ambientòlegs i ambientòlogues, entre altres aspectes. Per tant, aquest maig de 2021, “Tornem a la universitat!”.
També hem acordat recuperar, a finals d’any 2021, els premis de Ciències Ambientals però amb un format més modest i adaptat a la situació. Serà un acte virtual, i en els propers mesos començarem a plantejar com serà aquest acte. Sens dubte, pretén ser una acció per poder recuperar amb més força els premis ambientals per a l’any 2022.
A més a més, s’han acordat altres accions i col·laboracions:
  • Farem un seguit d’accions associades amb la problemàtica del model d’implantació d’energies renovables a Catalunya, i és que creiem que el COAMB hi té molt a dir en aquest aspecte. Mica en mica, anirem explicant com evolucionen aquestes accions.
  • Hem aprovat també formar part del Patronat de la Fundació Municipalista d’Impuls Territorial (FMIT) de l’Associació Catalana de Municipis (ACM).
  • També hem explicat que les últimes setmanes hem estat treballant a nivell de CECCAA un document de posicionament en relació al fons Next Generatiu EU. Es té pensat enviar aquest document al govern de l’estat espanyol i a la resta de partits de l’oposició, i fer-ne difusió a través de la web de la CECCAA i les seves xarxes socials.
Seguim treballant!