22 novembre, 2016

El passat cap de setmana, 19 i 20 de novembre, una delegació del COAMB va participar a les XXIX Jornades Acadèmic-Professionals de Ciències Ambientals (JAPCAs), que organitza la Coordinadora Estatal de Ciencias Ambientales (CECCAA). En aquestes jornades, els membres d’Associacions i Col·legis Professionals d’Ambientòlegs de tot l’Estat es troben per debatre sobre les principals qüestions que afecten els ambientòlegs a nivell universitari i professional.

Aquesta edició de les JAPCAs ha tingut lloc a la ciutat de Toledo, on l’ACACLM (Asociación de Ciencias Ambientales Castilla La Mancha) ha fet d’amfitriona als ambientòlegs i ambientòlogues provinents de tot l’Estat. En aquestes trobades s’han compartit experiències i intercanviat impressions i projectes al voltant de la professió.

En les jornades també té lloc la junta de govern de la CECCAA, a la qual s’ha incorporat en Josep Escarrà, vicepresident del COAMB,  que assumirà la coordinació de la secció de Posicionament  i Participació a nivell estatal.

Les jornades s’han pogut seguir al Twitter amb l’etiqueta #XXIXJAPCAsToledo i a l’storify elaborat per la CECCAA.