31 març, 2023

Un altre mes ens hem reunit per valorar la feina feta durant el mes de març i veure els reptes que hem d’encarar durant l’abril. Us ho expliquem!

El més rellevant és que aquest primer cap de setmana d’abril fem una tancada tota la junta per treballar en el nou pla de comunicació del COAMB. Sentarem les bases d’un pla que millori la comunicació amb els nostres membres. Treballarem a partir d’un guió i unes càpsules de treball organitzades per la vocal de comunicació Judit Casas i la secretària Anna Martínez.

També hem ratificat els diversos acords adoptats durant l’últim mes, entre ells la participació del COAMB en el grup de treball de Parcs Eòlics de Catalunya i l’adhesió al Compromís de Turisme Responsable de Catalunya.

Per altra banda, hem parlat sobre la futura Assemblea Anual Ordinària que celebrarem el 27 de maig a l’Alt Empordà. Hem revisat tota la documentació que us enviarem aviat en la convocatòria oficial: la memòria d’activitats 2022, el tancament econòmic fiscal del 2022 i el pressupost del 2023.

Finalment, vam aprovar les altes i baixes del Col·legi i vam celebrar el creixent interès de persones per formar part del COAMB. Valoren tota la tasca que fem per defensar el col·lectiu i donen importància als cursos que es donen a través de l’Escola de Formació del COAMB.

Seguim, ve un mes intens!