14 abril, 2015

Aquest divendres 17 d’abril tindrà lloc la jornada gratuïta Growth, Skills and Green Employment for a Low Carbon Energy and Resource Efficient Economy organitzada pel COAMB i l’ENEP. Si encara no estàs inscrit ho pots fer a través d’aquest enllaç, i si no pots assistir-hi, podràs seguir l’esdeveniment a Twitter amb el hashtag #greenjobsCOAMB.

La primera part de la jornada consistirà en una taula rodona sobre sectors i ocupació on participaran la responsable de projectes de la Direcció General de Polítiques Ambientals de la Generalitat de Catalunya, Mireia Cañellas; John Blackemore com a representant de Hutchinson Whampoa Limited; Miquel Carrión per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC); Joan Martí com a director de clústers d’ACCIÓ; Mireia Herrera de la Fundació Fòrum Ambiental i Mario Grosso de l’Associazione Ingegneri per l’Ambiente e il Territorio (AIAT).

La segona part consistirà en un procés participatiu amb sis eixos temàtics: smart cities, canvi climàtic, eficiència energètica, transport, gestió de l’aigua i prevenció de residus. L’objectiu d’aquest procés serà redactar una carta sobre Medi Ambient i ocupació dirigida a la Comissió Europea. L’esdeveniment se celebrarà íntegrament en anglès i tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona (Passeig de Sant Joan 108). Les inscripcions són gratuïtes però cal confirmar l’assistènciaper tal d’organitzar de manera eficient el procés participatiu.