27 setembre, 2023

La Junta de Govern del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) s’ha reunit aquest dimarts 26 de setembre per encetar el nou curs, tot valorant l’evolució del COAMB aquest 2023 i començar a preparar les actuacions a portar a terme el proper 2024.

Dels punts tractats en la reunió de junta de setembre, s’ha preparat la convocatòria i ordre del dia que es tractarà a la reunió amb el Consell Assessor del COAMB, que es realitzarà el dijous 28 de setembre.

També, s’ha estat analitzant els perfils finalistes per decidir qui ocuparà la posició de Responsable de Comunicació del COAMB, amb data prevista d’incoporació aquest mes d’octubre.

Seguidament, s’ha fet un seguiment de l’estat de comptes i del pressupost 2023, del qual s’extreu una valoració positiva.

A continuació, destacar que en la reunió de Junta d’aquest setembre també s’han presentat les novetats de l’Escola de Formació per aquest nou curs, com de l’enquesta de formació, que recordem que es pot respondre en aquest enllaç, fins a l’1 d’octubre.

Abans d’acabar, s’ha realitzat el retorn de la segona trobada realitzada entre el COAMB i el Col·legi de Psicolegs de Catalunya, amb la decisió de crear un grup de treball dins la intercol·legial i definint els propers passos a dur a terme de forma conjunta entre els professionals de Psicologia i de les Ciències Ambientals.

Finalment, s’ha exposat en junta la signatura del Conveni de Col·laboració amb la Fundació Privada per a l’Ordenació del Sector de la Construcció a Catalunya i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, per promoure la gestió responsable dels residus de la construcció.

La reunió de junta del mes de setembre ha finalitzat, com de costum, amb l’aprovació de les altes i baixes de membres del COAMB, tot destacant que ha sigut un mes sense cap baixa col·legial.