4 juliol, 2022

El passat dijous, 30 de juny, va tenir lloc una nova reunió de la Junta Directiva. En aquesta sessió virtual, a banda de fer un repàs als diversos temes en curs, com per exemple els programes formatius en marxa, es van prendre una sèrie d’acords:

  • Engegarem una acció de defensa de la professió en una institució de l’administració pública catalana en què les professionals de medi ambient treballen en una categoria inferior a la que correspondria.
  • Es treballarà en una estratègia per aconseguir que els ambientòlegs i ambientòlogues que treballen com a professors de secundària també puguin donar classes de matemàtiques, com passa amb altres titulacions o inclús amb mestres de primària.
  • La Junta acorda recolzar un manifest elaborat per la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial en el marc de la decisió del de la Cort Suprema de derogar la sentència que donava dret a l’avortament.

A banda d’això, es van aprovar altres temes interns de funcionament de la Junta, com el mapa de representants del COAMB a diferents comissions i entitats.