El medi natural ocupa tres quartes parts del territori de Catalunya. Però, el coneixem prou? El considerem un element bàsic de la nostra identitat? Som conscients dels valors i els serveis que ens aporten els sistemes naturals? Com podem gestionar l’equilibri entre desenvolupament i conservació?

Durant aquesta nova sessió del cicle “Catalunya és medi ambient” debatrem sobre les accions que a nivell del nostre territori no podem deixar de fer (en l’àmbit de l’educació, la conservació, la gestió territorial, o el turisme, entre altres) si volem aconseguir de veritat re-connectar les persones amb la natura i posar en valor el nostre patrimoni natural.

En aquest tercer debat, que tindrà lloc el proper 20 de juny, intervindran la biòloga Carme Rosell i el representant de la Institució Catalana d’Història Natural, Josep Germain. El moderador serà el president del COAMB, Leo Bejarano.

El cicle de debats, amb inscripció gratuïta, se celebra a la Biblioteca Jaume Fuster (Barcelona) de  18.30 a 20h. Segueix els debats a Twitter amb el hashtag #CATésmediambient.