29 gener, 2016

El representant a Lleida del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, Ricard Vizcarra, es va reunir amb el tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat de la Paeria, Fèlix Larrosa, amb l’objectiu d’establir sinèrgies i generar complicitats entre l’administració i el nostre col·lectiu de professionals.

La trobada va servir per posar sobre la taula les noves iniciatives que la regidora d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat vol potenciar per aconseguir una millor optimització dels recursos naturals, la promoció de la sostenibilitat i un augment de l’eficiència energètica. A més a més, es va estudiar establir una línia de col·laboració perquè el COAMB assessori l’Ajuntament pel que fa a la gestió dels espais naturals de la ciutat.

D’altra banda, aquesta setmana a l’Hora Lleida de la Cadena SER també van entrevistar el Ricard Vizcarra, que va parlar de la professió i de la situació dels ambientòlegs, en especial a les Terres de Lleida. Podeu sentir l’entrevista en aquest enllaç (a partir del minut 23.05): http://play.cadenaser.com/audio/ser_lleida_horalleida_20160125_133000_140000/