30 setembre, 2019

El passat 19 de setembre es va celebrar una Assemblea General de l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) en la qual es va  acordar una transformació de l’entitat. A partir d’ara, l’ACCA treballarà sota l’aixopluc del COAMB en tots aquells temes més lligats al món estudiantil i als estudis de Ciències Ambientals.

Cal recordar que l’ACCA va néixer el 1996 i és l’Associació que va lluitar per la creació del Col·legi d’Ambientòlegs. La feina i l’empenta dels molts ambientòlegs i ambientòlogues que han dedicat el seu temps de manera altruista a aquesta entitat és la que va permetre posar en marxa el COAMB, el primer col·legi d’ambientòlegs de l’Estat.

Ara, l’ACCA pren un nou rumb en el qual se centrarà en tirar endavant projectes relacionats amb el grau de Ciències Ambientals, les estudiants de les tres universitats, voluntariats i activitats relacionades amb la protecció del medi ambient, com també la lluita per un món més just i sostenible.

Durant la darrera Assemblea es va aprovar també la nova junta coordinadora de l’ACCA, que serà la següent:

  • Presidenta:        Brenda Saavedra
  • Secretaria:          Lorena Vela
  • Tresorer:             Victor Luna
  • Vocals/coordinació:               Berta Roset, Ivet Estrada  i Arnau Vadillo

La nova Junta, membres també de la Junta del COAMB, ja treballa il·lusionada per tirar endavant nous projectes i iniciatives.