6 octubre, 2023

A Barcelona tenim dues muntanyes que ens delimiten, Collserola i Montjuïc. Aquesta darrera ha viscut molt propera a la ciutadania, formant part de l’imaginari i el record dels barcelonins i barcelonines de maneres molt diferents.

Montjuïc no és només una muntanya. Montjuïc ha estat font de materials de construcció per a Barcelona gràcies a les pedreres, ha estat (i és) un espai d’oci gràcies al seu parc d’atraccions i les instal·lacions esportives, i també és un espai de natura gràcies a tots els parcs i jardins que hi podem trobar.

Montjuïc ha tingut moltes vides i volem que les descobriu amb nosaltres! Els grans i els petits de casa! Per això hem preparat un itinerari apte per a totes les edats on recorrerem diferents espais de la muntanya per conèixer la seva evolució, posant especial èmfasi en la part ambiental i la part social. I la canalla tindrà activitats lúdiques molt divertides! Una activitat per a tota la familia!

Sortim el dissabte 21 d’octubre a les 9:45h des del MNAC, caminarem una mica, farem una parada a la Caseta del Migdia, on tindrem una mica de vermut i debat, i acabarem sobre les 14h a l’Institut Cartogràfic.

Pots mirar tota la informació clicant a la imatge 👆🏻 i pots inscriure’t aquí.