2 desembre, 2015

Un any més, el COAMB organitza una trobada per celebrar les festes amb tots els companys ambientòlegs. Enguany, hem volgut descentralitzar la celebració, que tindrà lloc a Cervera, Lleida. El dia escollit és el dissabte 19 de desembre, i estem organitzant diferents activitats que complementaran la trobada.

A les 11 hores, tindrà lloc una sessió participativa sota el títol ‘COAMB, present i futur’. Serà una sessió dinamitzada durant la qual entre tots els assistents es farà balanç de l’activitat actual del Col·legi i es treballaran oportunitats, visions i projeccions de futur.

Després, a les 13 hores, tindrà lloc una visita o activitat cultural, pendent de confirmació.

Ja a les 14 hores, celebrarem el dinar al restaurant Antic Forn, amb filosofia Slow Food / Km 0. El cost del dinar, que anirà a càrrec de cada assistent, serà de 18,70 euros.

El desplaçament el farà cada assistent pel seu compte, tot i que si ho necessiteu us ajudarem a gestionar el compartir cotxe.

Podeu confirmar la vostra assistència fins el 15 de desembre en aquest enllaçBen aviat us concretarem més detalls del programa de la jornada. El punt de trobada serà el Centre d’Acollida Turística. 

Us hi esperem a tots!