22 gener, 2015

Encara no formes part del Directori d’Ambientòlegs? És una eina molt útil que et permetrà guanyar visibilitat! Per formar-hi part has de ser col·legiat/da i només et caldrà fer visible el teu perfil des de la pàgina web.

El Directori d’Ambientòlegs és un servei gratuït que us ofereix el COAMB perquè pugueu donar visibilitat al vostre currículum. Així, tindreu la possibilitat de ser contactats per empreses o altres professionals que cerquin un ambientòleg amb el vostre perfil. En l’últim mes, el Directori ha rebut més de 100 visites!

Si esteu interessats a fer-vos visibles en aquesta eina, només heu d’accedir a la pàgina web del COAMB i anar al vostre perfil (cliqueu sobre l’enllaç de l’esquerra de la pàgina, just a la caixa des d’on heu accedit). Un cop al vostre perfil, completeu-lo i actualitzeu-lo al màxim, ja que així tindrà molt més valor. Al final d’aquesta pàgina, haureu d’acceptar les condicions del servei, ja que si no ho feu restareu invisibles a la web pública. En acceptar i guardar, ja estareu donats d’alta!

Recordem també a tots els ambientòlegs i ambientòlogues que ja hi formen part que és molt important mantenir les vostres dades actualitzades. Si teniu qualsevol dubte respecte el Directori d’Ambientòlegs, podeu posar-vos en contacte amb el Col·legi a través de l’adreça coamb@coamb.cat.