31 gener, 2023

El passat 25 de gener, Mons Badia, presidenta del COAMB i Maria Siuraneta, gerent, es van reunir amb Àngels Fitó, vicerectora de competitivitat i ocupabilitat de la UOC, amb la Cristina O’Callaghan, directora del Màster de Salut Planetària, amb l’Hug March, ambientòleg i professor dels estudis d’economia i empresa, amb el Carles Rocadembosch, responsable del projecte Nova Ruralitat de la UOC, i amb la Teresa Nielles, membre de la coordinació del mateix projecte.

Aquesta reunió va servir com a punt de partida per a noves col·laboracions. Va ser una trobada amb una gran entesa i en la qual es va parlar de molts projectes de futur.

D’una banda, es va signar un conveni de col·laboració. Amb aquest nou acord amb la UOC, els membres del Col·legi tindran accés a un 10% de descompte en tota la formació de la Universitat.

De l’altra, es van abordar diferents col·laboracions amb dos Màsters de la UOC, el de Salut Planetària i el de Ciutat i Urbanisme. En aquests dos casos, des de l’Escola de Formació del COAMB s’organitzaran cursos introductoris que serviran, d’una banda, perquè els i les alumnes facin una aproximació a aquestes especialitzacions i, a més, en el cas de què després facin el Màster, podran convalidar aquests crèdits.

Per últim, també ens van exposar el seu projecte de Nova Ruralitat, que considerem molt interessant. Es tracta de posar en valor que moltes de les persones que estudien a la UOC viuen a l’entorn rural i, a més, predominen les dones. Des de la universitat trauran beques per a aquest col·lectiu i des del COAMB ens farem ressò.

Podeu consultar tota la oferta formativa amb descompte per a membres al següent enllaç. Per a obtenir el codi de descompte, podeu enviar un correu electrònic a coamb@coamb.cat.