L’agroecologia ha sorgit en les últimes dècades com un enfocament alternatiu als sistemes globalitzats de producció i distribució agroalimentària, amb l’objectiu d’augmentar la sostenibilitat dels sistemes agroalimentaris des d’una perspectiva ecològica, social i econòmica.

Amb aquest curs de 5 hores lectives adquirirem coneixements bàsics sobre agroecologia i sobirania alimentària, tant a nivell teòric com pràctic, en particular el seu paper en la conservació de l’agrobiodiversitat i la cultura agrària local i les xarxes alimentàries alternatives, i coneixerem també casos reals de processos de dinamització local agroecològica.

La formació tindrà lloc els dies 20 i 27 de febrer de 15 a 17.30h. a la seu del COAMB (Barcelona). Entre altres aspectes, durant el curs s’abordaran:

  • Els impactes del sistema agroalimentari convencional.
  • Les propostes des de l’agroecologia i la sobirania alimentària.
  • La cultura agrària local i el coneixement agroecològic tradicional.
  • Les xarxes alimentàries alternatives.
  • Els processos de dinamització local agroecològica.

Pots consultar tota la informació, ponents i preus en el programa. I, si t’interessa, ja pots reservar la teva plaça!