27 maig, 2022

El COAMB, amb la col·laboració de la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), entitats referents i adherides a la Declaració del II Congrés Nacional d’Educació Ambiental, us proposen un curs complet que capacitarà els i les assistents per a la comprensió de conceptes pedagògics i didàctics dirigits a l’Educació Ambiental, i els dotarà d’eines per la seva aplicació pràctica. 

El curs consta de 18 hores lectives i dues visites opcionals de 3 hores cadascuna, i farà un recorregut pels corrents i conceptes que engloba l’Educació Ambiental, els programes educatius i recursos didàctics disponibles, les eines per a informar, comunicar i dinamitzar la participació, les eines per a dissenyar i avaluar activitats d’educació ambiental, les organitzacions i institucions de referència i experiències educatives a Catalunya.

Podeu inscriure-us bé al curs o bé a una o les dues visites o bé a totes dues activitats. Consulta el programa complet en aquest enllaç. La formació comença el 14 de juny, així que no esperis més i reserva la teva plaça!