La correcta gestió i reciclatge dels bioresidus és la peça clau sense la qual serà impossible el compliment dels actuals objectius de recollida selectiva i reciclatge de les directives europees. Avui, per fer un pas endavant en la gestió dels residus orgànics com a recurs local, és necessari abordar les possibilitats dels models descentralitzats de gestió dels bioresidus i capacitar les persones que els podran impulsar i fer funcionar.

Amb aquesta nova formació, organitzada des de Fertile Aurea i el COAMB, amb la col·laboració de l’Agència de Residus i l’Ajuntament de Tiana:

  • Oferirem als assistents una visió actual de l’estat de l’art en el maneig local i descentralitzat de bioresidus.
  • Identificarem les principals fonts de bioresidus en els municipis i les potencials sinèrgies entre elles.
  • Donarem a conèixer els diferents sistemes de compostatge domèstic, comunitari o en petites plantes locals, amb les seves fortaleses i debilitats.
  • Oferirem als assistents la possibilitat de rebre una formació teòrica i pràctica real en la implantació, maneig, seguiment i gestió de bioresidus mitjançant sistemes de compostatge local.

El curs tindrà lloc els dies 8, 20 i 26 de juny en horari de 9.30 a 15 hores. Les sessions dels dies 8 i 20 se celebraran a l’Agència de Residus (Barcelona) i la del dia 26 a Tiana. Consulta el programa complet aquí.

Les inscripcions ja estan obertes, no deixis passar l’oportunitat i reserva la teva plaça!