El voluntariat és una eina clau de participació social en el medi ambient. Amb aquesta formació volem fer entendre el seu valor així com promoure en la ciutadania la possibilitat de participar en la defensa del medi ambient, a través del voluntariat en el marc de les organitzacions sense afany de lucre (ONG) del sector ambiental.

En concloure aquest curs, coorganitzat des de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), els alumnes hauran obtingut una visió general de les possibilitats de participació a través del voluntariat ambiental en les entitats a Catalunya i un coneixement actualitzat del sector.

Al llarg de les dues sessions de 3,5 hores cadascuna, es caracteritzarà el fenomen del voluntariat ambiental, presentant-ne la seva definició, marc legal i forma d’organització i gestió en les entitats, i es presentaran experiències d’èxit que es realitzen a Catalunya.

El curs se celebrarà els dies 18 i 25 de setembre, i pots assistir-hi presencialment o seguir les sessions per videoconferència. Consulta el programa complet aquí.

Reserva ja la teva plaça!