2 març, 2020

L’Escola de Formació del COAMB ofereix un nou curs, de 15 hores lectives, per facilitar coneixements introductoris per al càlcul i comunicació de la petjada de carboni i la petjada hídrica, així com orientació per a aquells professionals que estiguin valorant aprofundir en el seu càlcul professional.

El curs tindrà lloc els dies 24 i 31 de març i 2 d’abril. L’horari serà de 9.30 a 14h. en el mòdul I (petjada de carboni) i de 9.30 a 18.30h. en el mòdul II (petjada hídrica) a la seu del COAMB (Barcelona). Es pot cursar tant el programa complet com un dels dos mòduls de manera independent. Pots consultar el programa complet en aquest enllaç.

El mòdul sobre petjada de carboni l’impartiran Maite Escribano i Sol Magarolas, ambientòlogues i fundadores de la consultoria ambiental Loom. Pel que fa al mòdul de petjada hídrica, la docent serà Maite Aldaya, doctora en ecologia, investigadora a l’IS-FOOD (Institute for Innovation & Sustainable Development in Food Chain) a la Universitat Pública de Navarra.

Si t’interessa, inscriu-te aquí!