El COAMB ha arribat a un acord amb l’eco-alberg Jam Hostel Barcelona per tal d’oferir als membres un descompte del 10% en les seves reserves en aquest espai sostenible. Jam Hostel és un allotjament que té com a objectiu contribuir a la promoció d’un turisme responsable a la ciutat de Barcelona.

Les principals actuacions de l’alberg inclouen mesures d’estalvi de recursos (aigua i energia), l’aïllament acústic i tèrmic i l’ús d’energia renovable. El consum responsable també és un aspecte fonamental en el projecte, de manera que procuren utilitzar productes de neteja i d’higiene personal poc nocius per al medi ambient, així com promoure un consum d’aliments de proximitat, de comerç just i/o ecològic (com el te i el cafè que ofereixen de manera gratuïta al llarg de tot el dia). A més, el disseny interior de l’alberg és una part essencial en el projecte, on la creativitat, el reciclatge i la reutilització juguen un paper important.

Si vols gaudir d’aquest avantatge, només cal que contactis amb el COAMB enviant un correu a l’adreça coamb@coamb.cat amb l’assumpte ‘Descompte Jam Hostel’ i et facilitarem un codi que podràs bescanviar directament al web de l’alberg.