16 juliol, 2021

Amb aquest nou descompte, fruit d’un acord entre el COAMB i Aerofor, els membres del Col·legi podeu accedir a descomptes d’entre un 10 i un 25 % respecte el preu habitual en cursos especialitzats per adquirir la formació i certificació oficial com a pilot de drons i altres habilitats complementàries (radiofonista i disseny d’operacions), que poden ser d’interès per a les vostres necessitats professionals.

La tecnologia dron té diverses aplicacions en el camp ambiental, com ara al sector de les energies renovables, el forestal, l’industrial o l’agrícola. Podeu veure més informació sobre l’ús dels drons i la oferta formativa proposada per Aerofor en aquest document.

Per pilotar un dron de forma professional es requereix una formació reglada i hores d’experiència. Els cursos proposats per Aerofor ofereixen aquesta formació, que permet obtenir un certificat oficial i ser registrat com a pilot a l’organisme regulador oficial.

Aquestes són les formacions i descomptes disponibles:

  • Pilot de Dron STS (25 % de descompte per a membres del COAMB): https://aerofordron.com/ca/curs-de-pilot-de-drons-i-rpas/ 
  • Radiofonista (20 % de descompte per a membres del COAMB): https://aerofordron.com/ca/curs-radiofonista/ 
  • Disseny d’operacions (20 % de descompte per a membres del COAMB): https://aerofordron.com/ca/curs-de-disseny-doperatives-de-vol/  
  • Packs formatius (entre el 10 i el 20 % de descompte per a membres del COAMB): https://aerofordron.com/ca/formacions/ 

Si esteu interessats en accedir al descompte, heu d’enviar un correu a coamb@coamb.cat amb l’assumpte “Descompte Formació Drons” i us facilitarem el codi de descompte que podreu fer servir al web d’Aerofor en fer la inscripció.