11 desembre, 2018

El Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya ha arribat a un acord de col·laboració amb El Nan Casteller a través del qual els seus membres poden beneficiar-se d’un 10% de descompte en els productes de l’empresa.

El Nan Casteller és un projecte que combina la sostenibilitat (utilitza criteris d’ecodisseny i només es fa servir fusta de faig certificada FSC), l’educació (joc terapèutic i educatiu validat per l’Hospital Sant Joan de Déu) i el component social (la producció és local –a Lleida– a la  Fundació Ilersis, un centre de treball per persones amb discapacitat intel·lectual).

El Nan Casteller és l’únic joc de construcció que recrea els models de castells tal i com es fan a les places. Però és molt més, la peça geomètrica en forma humana, sense edat, gènere ni expressió, permet construir amb ABRAÇADES. És al mateix temps un joc de construcció (fomenta la psicomotricitat, l’equilibri…) i un joc simbòlic. És un joc creatiu, lliure i compartit, de 3 a 99 anys.

El joc ha estat premiat en set ocasions i, a banda del component de sostenibilitat, en destaca també el fet que és un joc inclusiu, que no fa cap distinció de gènere i amb un alt valor pedagògic.

Com sorgeix el projecte?

El 2012 l’Ana Tarragona i la Marta Puig, dues ambientòlogues del Camp de Tarragona, estaven fent un projecte de recuperació de boscos. En la última etapa d’aquest projecte havien de proposar una sortida a fusta de mida petita que no es podia aprofitar. Així, resumidament, va néixer la idea del Nan Casteller.

Si t’interessa adquirir algun dels productes d’El Nan per regalar aquestes festes, demana’ns el codi de descompte escrivint a coamb@coamb.cat indicant a l’assumpte ‘El Nan Casteller’.