Back to Eco és una marca de moda que promou el “social reciclat”. D’una banda, busca reciclar el 100% de cada texà, la seva matèria primera, i de l’altra, que els materials afegits siguin mínims i compleixin uns criteris de reciclabilitat i respecte al medi ambient, a les persones i als animals.

El factor social ve de l’obtenció del material tèxtil recuperable, els texans. Aquest procedeix íntegrament de la Cooperativa Roba Amiga, una de les principals gestores de residus tèxtils a Catalunya, amb un model de treball basat en la inserció de persones en situació de risc d’exclusió social.

La marca és creació de By my Eco, que desenvolupa accions orientades a afavorir la transició cap a una economia circular i responsable amb l’entorn. A més, és un dels punts del recorregut de l’economia circular al sector de la roba que ha elaborat el COAMB per al Mapa Barcelona + Sostenible.

Ara, mitjançant un acord de col·laboració, tots els membres del COAMB podeu gaudir d’un 10% de descompte en els productes que trobareu a la seva botiga online. Per beneficiar-te d’aquest descompte, necessitaràs un codi que et facilitarem si ens escrius a l’adreça coamb@coamb.cat (a l’assumpte del correu indica ‘Descompte Back to Eco’ per agilitzar el tràmit).