23 gener, 2018

Organic Cotton Colours treballa des de fa més de 25 anys amb cotó orgànic a color, amb els colors que neixen de forma natural des de la llavor: cru, verd i marró. Sense fibres sintètiques ni productes químics afegits. Ara, mitjançant un acord amb el Col·legi, els membres podeu gaudir de la seva oferta de moda sostenible amb el 20% de descompte.

Tots els articles d’Organic Cotton Colours compten amb el certificat de garantia OCCGuarantee®. Aquest certificat acompanya cada compra i garanteix l’adquisició d’un producte confeccionat tenint en compte mètodes biodinàmics de cultiu, tenint cura dels drets laborals d’aquells que treballen la terra i pensant en la salut i el benestar d’aquells qui decideixin portar els teixits.

A part de la venda de prenda ja acabada també posen a la disposició de sectors com la bioconstrucció els teixits i materials complementaris, la puresa dels quals els fa ideals per a aquest àmbit. A més de la venda de peces de roba,  articles de descans i bany i la venda de teixit, també posen a disposició de tercers la seva infraestructura per a la manufactura de projectes per encàrrec sota criteris de sostenibilitat i responsabilitat amb el medi ambient i el benestar.

Per beneficiar-te del descompte, només t’hauràs d’identificar amb nom i cognom com a membre del COAMB.