La Universitat de Vic ofereix als col·legiats del COAMB un 5% de descompte del total de crèdits matriculats pel Màster universitari en Alimentació i Sostenibilitat. Representa una molt bona oportunitat per tots aquells ambientòlegs col·legiats que vulguin estudiar sobre l’impacte d’una alimentació saludable en el Medi Ambient.
Aquest màster de la UVic-UCC vol dotar als estudiants de les competències necessàries per respondre als desafiaments que afronta la humanitat lligats a una població mundial en creixement, a la malnutrició en totes les seves formes i a la degradació de l’entorn i dels recursos naturals, mitjançant la promoció de la salut a través de l’alimentació.
D’aquesta manera, els professionals contribuiran al desenvolupament i implementació d’estratègies alimentàries saludables i sostenibles en diferents àmbits d’actuació, amb visió global, comunitària i individual, com a eina preventiva per mantenir la salut humana i la del planeta.
La modalitat del màster tant pot ser semipresencial com totalment online. Alguns dels professors d’aquests estudis són:
- Miriam Torres-Moreno, cordinadora del màster i doctorada en Nutrició i Metabolisme.
- Eduard Baladia Rodríguez de la Academia Española de Nutrición y Dietètica.
- Raquel Bernácer, dietista-nutricionista especialitzada en cuina saludable.
- María Manera Bassols, també de la Academia Española de Nutrición y Dietètica.
- Marta G. Rivera-Ferre, professora d’Investigació a INGENIO (CSIC-UPV).
El Màster universitari en Alimentació i Sostenibilitat de la UVic-UCC s’iniciarà l’octubre del 2023 i finalitzarà el juny de 2024.