15 juliol, 2016

En l’últim post publicat al blog del COAMB parlem de la gestió dels residus i dels seus reptes. Elaborat entre l’Escola de Formació i la Comissió de Residus del Col·legi, ens basem en l’èxit dels darrers cursos que ha ofert el COAMB sobre la temàtica dels residus.

Què pot fer que es realitzin fins a set edicions d’un curs tècnic sobre residus? I que se n’esgotin les places en dues setmanes? Quin interès pot fer que més de 60 persones omplin un aula, o que més de 150 persones assisteixin a sessions informatives sobre gestió de residus?

Aquestes són algunes de les xifres de les diferents formacions tècniques en l’àmbit dels residus que ha proposat l’Escola de Formació del COAMB en els darrers mesos i que han despertat un gran interès entre tècnics i càrrecs municipals, consultors i empreses.

El motiu d’aquest èxit de convocatòria és triple: d’una banda, les formacions s’enfocaven a temes i necessitats del dia a dia dels professionals, seguidament, la gestió municipal dels residus és un servei bàsic amb importants implicacions pel que fa a costos i qualitat urbana i, finalment, ja no es poden obviar els cada cop més exigents objectius de recollida i gestió de residus de la normativa ambiental europea i de la mateixa planificació catalana (PRECAT20).

Per saber més, et convidem a llegir íntegre l’article al blog del COAMB. Us recordem que vosaltres també podeu participar al blog del Col·legi donant a conèixer les vostres iniciatives o projectes. Per fer-ho, només cal que ens escriviu a comunicacio@coamb.cat.