20 març, 2023

Des del COAMB us oferim un nou servei d’interès per tots els membres. Si alguna vegada us trobeu a l’Aeroport Josep Tarradellas de Barcelona-El Prat i teniu la necessitat d’accedir a una sala privada per una reunió o per treballar, la Cambra de Comerç de Barcelona posa al vostre abast un espai al Business Center (no a la sala VIP de la terminal). Aquest espai de treball també està concebut per fomentar el networking i les aliances empresarials.

L’Espai, cedit per Sleep&Fly (concessionari del Business Center) està dissenyat perquè tant professionals com empresaris i empresàries, autònoms i autònomes puguin disposar d’una àrea amb les prestacions necessàries per treballar mentre es desplacen o bé per reunir-se quan fan estades a la ciutat per motius de feina. La sala compta amb zones privades per fer reunions, una àrea de coworking i un espai diàfan per fomentar el networking.

Com a membres del COAMB, sols haureu de mostrar la vostra pertinença a través del mòbil accedint al registre de membres.

Descobriu més informació sobre aquest útil espai que la Cambra de Comerça posa a la nostra disposició en el següent enllaç.