17 març, 2023

Autònoms del COAMB, aquest servei és per vosaltres! Us presentem la possibilitat de contractar un pla de pensions d’ocupabilitat amb l’empresa comercialitzadora Indexa i administrat per Caser Pensions.

Fins ara, la regulació en vigor no permetia als autònoms sense empleats contractar un pla de pensions de feina (pla de pensions d’ocupabilitat en català). Però una nova regulació aprovada el passat mes de gener, permet als autònoms adherir-se a plans de pensions d’ocupació “simplificats” promoguts per associacions i aportar fins a 5750 € anuals, 4250 € més que el que es pot aportar a plans individuals. Aportant el màxim a aquesta proposta de pla d’ocupació d’autònoms, es pot obtenir una deducció fiscal addicional a l’any de fins a 2000 € (per a un tipus marginal del 47%).

Per contractar aquests plans cal, per imperatiu legal, que una associació que contingui autònoms signi un acord de col·laboració amb empreses que ofereixen aquests plans de pensions. No obstant la contractació i tot l’assessorament es portarà directament des d’Indexa, sense comportar cap gestió de dades ni de diners per part del COAMB.

Per a més informació o contractació podeu contactar amb lvillalba@indexacapital.com