17 març, 2023

Indexa, patrocinador del 20è aniversari del COAMB

Membres del COAMB en règim d’Autònoms, aquest servei és per vosaltres! Us presentem la possibilitat de contractar un pla de pensions d’ocupabilitat amb l’empresa comercialitzadora Indexa i administrat per Caser Pensions.

Fins ara, la regulació en vigor no permetia als autònoms sense empleats contractar un pla de pensions de feina (pla de pensions d’ocupabilitat en català). Però una nova regulació aprovada el mes de gener de 2023, permet als professionals autònoms adherir-se a plans de pensions d’ocupació “simplificats” promoguts per associacions i aportar fins a 5750 € anuals, 4250 € més que el que es pot aportar a plans individuals. Aportant el màxim a aquesta proposta de pla d’ocupació d’autònoms, es pot obtenir una deducció fiscal addicional a l’any de fins a 2000 € (per a un tipus marginal del 47%).

Per contractar aquests plans cal, per imperatiu legal, que una associació que contingui autònoms signi un acord de col·laboració amb empreses que ofereixen aquests plans de pensions. No obstant la contractació i tot l’assessorament es portarà directament des d’Indexa, sense comportar cap gestió de dades ni de diners per part del COAMB.

Per a més informació o contractació podeu contactar amb info@indexacapital.com o podeu fer-ho online al seu web.