Si només tens un minut per parlar davant d’un potencial contractant o soci, sabries presentar-te, comunicar el que saps fer i el que pots aportar, i despertar el seu interès per saber més de tu? Vine el 4 de juny al taller del COAMB i t’aportarem les claus per saber-ho fer!

Captar l’atenció del teu interlocutor es bàsic quan cerques noves oportunitats professionals. En aquest taller gratuït de 3 hores, comptaràs amb els consells d’una experta en formació per a la recerca de feina que t’ajudarà a sintetitzar el teu CV o projecte professional en una breu presentació impactant i efectiva.

Durant aquest taller, aprendràs a:

  • Analitzar quin és el teu valor diferencial i com el pots transmetre a les empreses en clau de beneficis que puguin valorar.
  • Elaborar un discurs d’un minut (o Elevator Pitch) que t’ajudi a presentar-te i transmetre aquests beneficis amb passió i seguretat, connectant amb els teus interlocutors i facilitant-te noves oportunitats professionals.

Aquest programa és gratuït i exclusiu per als membres del COAMB, però és necessari confirmar l’assistència. No perdis l’oportunitat i reserva la teva plaça en aquest enllaç!