21 octubre, 2016

L’Elevator Pitch o discurs de l’Ascensor és una breu presentació personal i del teu  projecte professional d’entre 1 i 3 minuts de durada, que et permet despertar l’interès de l’interlocutor i mantenir el contacte posteriorment. Per tal de dotar-vos de les eines per preparar una bona presentació de la vostra feina, organitzem un taller gratuït de 2 hores que tindrà lloc el dia 24 de novembre de 12 a 14 hores.

A l’activitat, comptaràs amb els consells d’una tècnica d’orientació de Barcelona Activa que t’ajudarà a sintetitzar el teu CV o projecte professional en una presentació breu, impactant i efectiva.

Durant el taller aprendràs com:

  • Estructurar tot el que podries dir de tu en un missatge breu, concís i clar.
  • Adaptar el missatge a l’interlocutor i fer servir la comunicació no verbal per atrapar la seva atenció.
  • Preparar la continuïtat del contacte realitzat amb un bon tancament del discurs.

El taller, coorganitzat pel Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, Col·legi de Geòlegs de Catalunya, Col·legi d’Enginyers Tècnics d’Obres Públiques, Col·legi de Biòlegs de Catalunya, Col·legi de Geògrafs i Barcelona Activa, és el segon d’un cicle de tallers per a la recerca de feina que proposem per a tots aquells que cerquen noves oportunitats professionals. Consulta el programa en aquest enllaç i, si estàs interessat, reserva ja la teva plaça!