21 març, 2022

En el marc del projecte de Turisme Sostenible del COAMB, posem en marxa dos nous serveis: consultoria i formació.

En el cas del de consultoria, es tracta d’un assessorament personalitzat per a empreses, professionals i establiments turístics que busquin implementar mesures de sostenibilitat a la seva activitat i reduir la seva petjada ecològica. Oferim cinc paquets diferents d’assessorament per a què triïs quin s’adapta millor a les teves necessitats. A més, també posem a la vostra disposició una Eina d’ajuda a la decisió per fer el seguiment de les mesures adoptades, valorar el grau de sostenibilitat o per implementar noves accions.

Pel que fa a la formació, oferim càpsules personalitzades per a empreses del sector turístic que volen millorar els seus coneixements en turisme sostenible i aplicar-los al seu negoci d’una manera immediata. Actualment disposem de tres càpsules diferents i, també, de dos itineraris formatius: un dirigit a agències de viatges i l’altre a allotjaments.

L’equip d’assessores està format per Cristina Vilà, ambientòloga, fundadora d’EcoTravelDesign i directora de l’agència de viatges Agrotravel Turismo Responsable. Està especialitzada en la creació de plans de sostenibilitat i assessora empreses turístiques per millorar els seus processos a través de la sostenibilitat. I per Judit Esteban, llicenciada en Turisme i fundadora de Feel by Doing, empresa de turisme responsable i sostenible a Catalunya, activitat que combina amb la docència i la consultoria en sostenibilitat per a empreses turístiques.

Per més informació podeu contactar-nos a turismesostenible@coamb.cat.