14 desembre, 2018

El  30 de gener l’Escola de Formació del COAMB us proposa una nova píndola de medi ambient, en aquest cas d’Introducció a la petjada hídrica i petjada d’aigua. Durant la sessió us oferirem una aproximació al càlcul i les possibilitats d’aplicació de la petjada hídrica i la petjada d’aigua.

Es tractaran els següents continguts:

  • Presentació de les diferents metodologies de càlcul de la petjada hídrica i de la petjada d’aigua segons la Global Water Footprint Standard (Water Footprint Network) i segons la ISO 14046:2005, respectivament.
  • Distinció de les diferències entre ambdues metodologies de càlcul.
  • Introducció al càlcul de la petjada hídrica i la petjada d’aigua segons les diferents metodologies. Exercicis pràctics.
  • Presentació d’exemples de càlcul de la petjada hídrica i de petjada d’aigua de productes, processos, serveis, estratègies, esdeveniments, territoris, organitzacions, sectors, etc.
  • Reflexió i valoració grupal de les diferents eines i resolució de dubtes.

La píndola s’adreça a tècnics en medi ambient d’empreses i organitzacions, consultors ambientals autònoms, investigadors en matèria d’anàlisi d’impactes ambientals o d’ús dels recursos hídrics o altres professionals interessats en la matèria. Tindrà lloc el dia 30 de gener d’11 a 14.30 hores al COAMB. Consulta el programa aquí.

Ja pots reservar la teva plaça!