31 gener, 2017

L’Escola de Formació del COAMB ofereix una nova edició del curs presencial de Sistemes Integrats de Gestió. El programa, de 24 hores lectives, tindrà lloc els dies 13, 20 i 27 de març de 9 a 18.30 hores al COAMB (C/Muntaner 81, Barcelona).

El curs capacitarà els assistents per a la comprensió i aplicació de les normes de qualitat, medi ambient, seguretat i salut i gestió ètica i els permetrà treballar la seva implementació i seguiment de manera integrada. A més, es destacaran els canvis a les noves normes ISO 9001 i ISO 14001 vigents des de finals del 2015.

Durant la formació, es farà un recorregut pels fonaments dels sistemes de gestió i la seva aplicació a les empreses, una exposició detallada de les normes i de les tècniques d’auditoria, i s’inclouran exercicis de posada en pràctica del contingut del curs. També es comptarà amb la presència de dues empreses que vindran a exposar la seva experiència d’implantació d’un sistema integrat. Finalment, cada alumne realitzarà un petit projecte de sistemes integrats de gestió per a una empresa imaginària.

Consulta el programa complet, preus i ponents del curs.  I, si estàs interessat, ja pots reservar la teva plaça omplint el següent formulari.