Durant aquesta píndola formativa del COAMB us proposem una aproximació al càlcul i les possibilitats d’aplicació de la petjada hídrica i la petjada d’aigua. La sessió, que tindrà lloc el proper dimarts 11 de desembre de 11 a 14.30h., tractarà els següents continguts:

  • Presentació de les diferents metodologies de càlcul de la petjada hídrica i de la petjada d’aigua segons la Global Water Footprint Standard (Water Footprint Network) i segons la ISO 14046:2005, respectivament.
  • Distinció de les diferències entre ambdues metodologies de càlcul.
  • Introducció al càlcul de la petjada hídrica i la petjada d’aigua segons les diferents metodologies. Exercicis pràctics.
  • Presentació d’exemples de càlcul de la petjada hídrica i de petjada d’aigua de productes, processos, serveis, estratègies, esdeveniments, territoris, organitzacions, sectors, etc.
  • Reflexió i valoració grupal de les diferents eines i resolució de dubtes.

La píndola s’adreça a tècnics en medi ambient d’empreses i organitzacions, consultors ambientals autònoms, investigadors en matèria d’anàlisi d’impactes ambientals o d’ús dels recursos hídrics o altres professionals interessats en la matèria. Consulta el programa aquí.

Ja hem obert les inscripcions, no et quedis sense plaça!