Amb el format de “Píndoles de competències professionals” des del COAMB pretenem oferir-vos continguts molts pràctics que aportin solucions a qüestions que heu d’afrontar en el vostre dia a dia professional. En aquest cas, aquesta sessió us aportarà el marc bàsic de funcionament dels projectes europeus, així com recursos i estratègies per a que tingueu més probabilitats d’èxit a l’hora de presentar-vos a les convocatòries. Farem un especial èmfasi als programes i convocatòries de temàtica ambiental.

Aquesta píndola és d’utilitat per  professionals del medi ambient (tant en l’àmbit públic com privat), que treballin en la gestió de projectes d’alguna organització i vulguin aprofundir en el coneixement i aplicació pràctica dels instruments de finançament internacionals.

Amb el format autoestudi, podràs visualitzar el vídeo de la presentació de la ponent al teu ritme, així com tenir la documentació de la formació, i podràs fer arribar els teus dubtes a la ponent a través del campus virtual del COAMB. Estarà disponible a partir del 30 de setembre.

Consulta el programa aquí i, si t’interessa, inscriu-t’hi!