9 juliol, 2021

Multitud d’etiquetes amb informació ambiental ens envolten en el dia a dia, sigui en productes, establiments o serveis, des de fa anys. En el context actual, en un moment en què la sostenibilitat “ven” i les grans organitzacions s’han apuntat a fer gestos pel que fa a la introducció de materials de fonts més sostenibles o la incorporació de processos més respectuosos… s’ha començat a diluir la força de les etiquetes o segells “ecològics”? O encara són una eina important per avançar cap a un consum més conscient?

Amb aquesta nova píndola de l’Escola de Formació del COAMB us aportarem una actualització en la temàtica de l’ecoetiquetatge, repassarem els sistemes i etiquetes més conegudes i analitzarem el seu impacte actual. També valorarem les oportunitats professionals que presenta aquest àmbit.

Podràs visualitzar la presentació de la ponent tantes vegades com vulguis a partir del dilluns 26 de juliol sense límit de temps. També disposaràs de la presentació en PDF amb enllaços i informació complementària.

Consulta el programa sencer aquí. Ja pots reservar la teva plaça, inscriu-te!