3 març, 2022

Recentment, des de l’Escola de Formació del COAMB i en col·laboració amb Barcelona Activa, es va organitzar un curs sobre Mobilitat Sostenible. Entre d’altres aspectes, el curs, de 10 sessions i 40 hores de durada, va abordar els impactes ambientals de la mobilitat, l’ús de l’espai públic, la qualitat de l’aire i la salut de la ciutadania, la planificació i gestió de la mobilitat, l’optimització del transport públic, la mobilitat elèctrica o la mobilitat compartida.

En concret, la sessió sobre mobilitat elèctrica va anar a càrrec de Ricard Jornet, president de Som Mobilitat. Durant la sessió es va entrar al detall en el funcionament del vehicle elèctric, el funcionament dels punts de recàrrega i els tipus d’endolls i potències de recàrrega.

Ara, volem compartir amb vosaltres un fragment de la intervenció de Jornet en la qual podem conèixer el funcionament, el cost i l’amortització dels vehicles elèctrics. L’objectiu és que disposeu d’informació rellevant en el cas que us trobeu, o coneixeu algú que es trobi, en el procés de compra d’un vehicle.

Podeu veure la sessió aquí: https://youtu.be/_sEbixRvoO4