17 novembre, 2021

El Consell Ciutadà per la Sostenibilitat organitza la sessió “Com ens afecta la regulació urbanística: presentacions i debat. Espais naturals i agrícoles”, que tindrà lloc el 30 de novembre a les 17 h al Convent de Sant Agustí. Ja estan obertes les inscripcions per assistir-hi presencialment.

​En aquesta sessió, s’incorporaran aportacions d’entitats que han treballat a fons qüestions de regulació urbanística, usos i gestió del sòl. Alhora, aportaran una mirada propera, i mostraran com aquestes qüestions ens afecten quotidianament.

L’activitat s’ha organitzat per iniciativa d’entitats del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat per despertar interès i generar debat a la Xarxa Barcelona + Sostenible sobre el marc regulador urbanístic, amb la idea d’anar consolidant un espai de treball sobre aquesta temàtica. Aquesta primera sessió posarà el focus en els espais naturals i agrícoles, integrant temes prioritaris del Consell com són l’urbanisme, l’alimentació sostenible i la conservació del medi natural.

Per part del COAMB, el vocal territorial de Tarragona, Jaume Marlès, intervindrà amb una ponència sobre Infraestructura verda urbana i periurbana.