14 octubre, 2021

Estàs comunicant els valors ambientals i socials del teu projecte amb la força que els hi correspon? Vols crear continguts de qualitat per la teva audiència i augmentar la seva participació? Coneixes quines xarxes socials poden ser més útils per a la teva organització? Necessites idees fresques per a la teva propera campanya de sensibilització ambiental?

Des de l’Escola de Formació del COAMB et proposem una formació de 10 hores lectives que t’aportarà coneixements per crear una estratègia de màrqueting emocional i comunicació persuasiva aplicades a la comunicació de valors i la sensibilització ambiental, criteris per a la tria dels canals de comunicació més adients per a la comunicació ambiental i un ventall bàsic d’eines disponibles per a la comunicació ambiental.

El curs tindrà lloc els quatre dilluns de gener: 10, 17, 24 i 31 en horari de 17 a 19.30h en format online. Com a ponents, comptarem amb l’expertesa de la consultora Ana Villagordo i de Gisela Ibáñez i Lorena Gómez de Wakatobi.

Consulta tota la informació al programa complet de la formació. Les inscripcions ja estan obertes! Reserva la teva plaça aquí.