15 maig, 2023

Apunta’t a la nova sessió formativa sobre el nou paradigma energètic als edificis: la generació solar fotovoltaica i les comunitats energètiques

Vols conèixer els beneficis d’integrar l’energia fotovoltaica i l’aerotèrmia als edificis residencials? Parlarem dels diferents models disponibles: autoconsum individual, autoconsum compartit, comunitats energètiques i aerotèrmia. I coneixeràs els ajuts i bonificacions per a la seva implantació.

Activitat GRATUÏTA!

L’energia solar fotovoltaica i l’aerotèrmia estan canviant la fisonomia dels edificis, de manera ràpida i intensa. En aquesta sessió s’abordaran els beneficis de l’energia fotovoltaica i l’aerotèrmia, i la seva integració en edificis residencials. Es detallaran els diferents models que conviuen: autoconsum individual, autoconsum compartit, comunitats energètiques i aerotèrmia, mitjançant casos específics i recursos de suport. També s’abordaran els ajuts i les bonificacions per a la seva implantació.

Reserva la teva plaça!

Data d’inici: Dimecres, 07 juny 2023
Horari: De 17:30 a 19:30
Lloc: ONLINE
Data de finalització: Dimecres, 07 juny 2023
Continguts i objectius:
  • Donar a conèixer les possibilitats de l’energia solar fotovoltaica en edificis.
  • Detallar les diferents opcions i solucions, individuals i col·lectives, en edificis i en un territori (comunitats energètiques).
  • Aprofundir en el seu funcionament, gestió i necessitats.
  • Socialitzar les experiències d’èxit en marxa.
  • Compartir recursos i instruments (guies, ajuts i bonificacions, webs…).

Professors:

Ivan Capdevila. Director d’ERF-Energia i Sostenibilitat. Soci i Director d’ERF des de l’any 2011, donant continuïtat a l’experiència prèvia com a Director tècnic (2000-2011). Amb formació transversal –enginyeria, medi ambient i humanística–, abans de treballar a ERF va ser responsable (1996-2000) d’elaborar i implantar el Pla estratègic de medi ambient de la UPC. Linkedin

Més informació