17 setembre, 2019

QGIS és un programa professional de Sistemes d’Informació Geogràfica, de codi obert i gratuït i que actualment disposa d’un gran suport internacional. L’Escola de Formació del COAMB ofereix ara un nou programa en el qual:

  • Aprendràs les funcions bàsiques de QGIS Desktop: conèixer els diferents formats d’informació geogràfica; treballar amb Sistemes de Referència de Coordenades i reprojectar; fer ús de les eines de navegació i tractament de la informació; crear simbologia, etiquetar i crear mapes temàtics; conèixer les eines de consulta i selecció; exportar la informació geogràfica a diferents formats; treballar amb les bases de dades i informació alfanumèrica; crear mapes i sortides gràfiques.
  • Aprendràs algunes de les funcions avançades de QGIS Desktop: crear i editar dades geogràfiques; fer ús de les eines d’anàlisi espacial i geoprocesament; georreferenciar imatges; treballar amb dades ràster; configurar les preferències de l’aplicació.
  • Faràs servir QGIS Desktop en exercicis i aplicacions del camp ambiental.

El curs tindrà lloc els dies 21, 24, 28 i 31 d’octubre, en horari de 16 a 19.30h. a la seu del COAMB (Barcelona). Consulta tota la informació al programa i, si t’interessa, reserva ja la teva plaça!