assemblea-coamb
20 gener, 2017

El proper divendres 24 de febrer a la tarda tindrà lloc la 14a Assemblea Anual del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya, que aquest any se celebrarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

L’Assemblea és el nostre màxim òrgan de govern i és important per al correcte funcionament del Col·legi que hi assistim i participem. Durant la mateixa, es presentarà i se sotmetrà a aprovació la memòria econòmica i d’activitats, el pressupost per a 2017 i se sotmetran a ratificació de l’assemblea diferents punts, com ara la composició del Consell Assessor del COAMB.

Enguany, al formulari d’inscripció ens agradaria ens digueu quina paraula us inspira el COAMB. El dia de l’Assemblea us descobrirem per què us ho demanem!

Aquest any com a novetat, i per tal de facilitar la conciliació familiar, hem preparat un espai de ludoteca amb diferents tallers i jocs d’educació ambiental per a què pugueu venir acompanyats dels petits de casa. En una sala annexa a la de l’Assemblea un grup d’educadors i monitors ambientals conduiran les activitats infantils que hem preparat per tal que pugueu assistir a l’assemblea fent ús de les facilitats de conciliació que proposem. En acabar l’Assemblea, gaudirem d’un pica-pica tots plegats.

Si voleu assistir a l’Assemblea (24 de febrer de 17 a 19 hores), us podeu inscriure en el següent formulari. Les inscripcions es tancaran el divendres 17 de febrer.